NK Agricola

Wij zijn verheugd dat wij het NK Agricola mogen gaan hosten en wel op zaterdag 23 September om 12:00 bij Dice and Legends.
De twee beste Nederlanders plaatsen zich voor het wereldkampioenschap Agricola, dat op 29 September tot 1 Oktober in Altenburger Spielkartenfabrik in Altenburg wordt georganiseerd.
De winnaar krijgt een tegemoetkoming in de reiskosten van maximaal 150 euro. De hotelovernachting, het avondeten en het avondprogramma tijdens het wereldkampioenschap worden voor de twee beste spelers van het NK door Mayfair Games en Lookout Games verzorgd.
 
Ben je goed in de expert-editie van het spel Agricola en heb je zin in een gezellige middag? Schrijf je dan in! Na het toernooi kun je nog genieten in het geeky gamecafe de Tavern onder het genot van een uitstekende ice coffee. Als je zin hebt, kun je daar ook nog een spelletje doen. Kom en speel mee! Deelname is gratis.
 
Vooraf inschrijven draagt bij aan de prijzen die te winnen zullen zijn. Goede reden om je plek van te voren te reserveren.
Inschrijven kun je via deze link.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.