IXALAN Pre-release en Magic en Open House event

Zaterdag 23 en zondag 24 september is de pre-release van de nieuwe Magic set IXALAN. Schrijf je vooraf in als je verzekerd wilt zijn van een plaats.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Kosten €27,50 pp. Hiervoor ontvang je een speciale pre-release pack met 6 boosters en een speciale pre-release promo card.

De komende maanden staan er nog veel meer Magic events op het programma. Komende zaterdag 16 september is er bijvoorbeel de Magic open House. Speciaal voor beginnende spelers. Kom langs en ontvang een gratis speelbaar deck en speel meteen mee. Er zijn gevorderde spelers aanwezig die je kunnen helpen met de eerste stappen in Magic.

Tevens is er voor iedere deelnemer een speciale “foil” promokaart.  Deze kaart is alleen voor beginnende spelers maar al wel van de nog uit te komen nieuwe Magic set “IXALAN”, zo heb jij dus wel mooi als eerste een kaart van deze set te pakken.

Kom dus langs as zaterdag.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.