Nieuws

Er is weer een hoop nieuws in de winkel. Naast dat we afgelopen week een hoop nieuwe spellen hebben toegevoegd aan ons assortiment hebben wij onlangs ook een kleine verandering in het interieur aangebracht.

De komende weken zullen er nog meer dingen bijkomen, wat dat is moet je zelf maar ontdekken. Natuurlijk houden we jullie ook via de site op de hoogte.

Onze agenda op de website werkte niet naar behoren en ook deze heeft een make-over gehad, kijk dan ook meteen naar de komende events. De agenda staat al behoorlijk vol de komende weken.

Als laatste kan het niemand ontgaan zijn dat het alweer bijna Halloween is. Wij laten dat natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.  Het weekend voor Halloween zullen wij diverse horror-themed spellen de revue laten passeren. Daarnaast kun je je nog inschrijven voor ons speciale horror/ Halloween Diner in de Tavern. Een speciale avond met een speciaal 3-gangen menu (€25,- pp, excl drankjes). Hiervoor kun je je opgeven in de winkel, Tavern of via info@diceandlegends.nl.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.