Halloween

Halloween staat voor de deur en dat betekend griezelen, spookverhalen en stiekum toch ook wel snoepen en lekker eten.

Laten wij bij Dice and Legends nou in beide te kunnen voorzien.

31 Oktober, Samhain/ Halloween kun je in onze Tavern aanschuiven bij een, geheel in stijl, drie gangen diner. Voor €25,- pp (ex drankjes), krijg je de meest gruwelijke lekkernijen voorgeschoteld. * (vooraf opgeven via info@diceandlegends.nl, of in de shop/ Tavern).

Natuurlijk hoort gezellig samen een spel spelen ook in stijl te gaan. Onze favoriete spellen voor deze periode zijn:

  • Mysterium. Probeer als mediums contact te krijgen met de geest en te achterhalen hoe hij/ zij vermoord is, door wie en natuurlijk waar? Een van onze favorieten. Een mix van Cluedo en Dixit.

  • Betrayal at House on the Hill, een leuk spel waarin je als groep een oud huis betreed op zoek naar aanwijzingen die vreemde verschijnselen kunnen verklaren. Je werkt samen totdat je er achter komt dat een van je groepsleden er een eigen agenda op na houd. Binnenkort komt een Dungeons and Dragon variant, Bertrayal in Baldurs Gate.

  • Mansions of Madness, neem het op tegen de “ouden”, Cultists en verschillende monsters uit andere werelden. Ontravel mysteries, los puzzels op maar doe dit wel snel voordat iedereen zijn verstand verliest en krankzinnig word.

Dit is maar en topje van de berg aan leuke thematische spellen. Kom gerust langs voor meer spellen en ideeen. Neem dan ook meteen een flesje mede mee om wat moed in te drinken.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.