November.

Het is bijna November! het einde van het jaar nadert. Wij zijn alvast met het plannen van 2018.

Afgelopen week was SPIEL in Essen, de grootste spellenbeurs van de wereld? Er was een hele boel leuks te zien waar wij niet op kunnen wachten. Star Wars Legion was een grote publiekstrekker. Mooie modellen uit het Star Wars universum wat speelt als Warhammer 40K… wat willen wij nog meer?

Verder een hoop leuke familie bord en kaart spellen voor jong en oud. Ik denk dat er plankruimte bij moet komen voor al dat moois. Zowieso beginnen wij al plannen te maken hoe en wat wij verder kunnen uitbreiden. Verwacht in ieder geval op korte termijn een aantal uitbreidingen in het assortiment en bijbehorende events…..hierover binnenkort meer.

Er komen in ieder geval een aantal leuke events op de kalender. Inmiddels zijn wij ook Advanced store geworden voor Wizards of the Coast, dat betekent nog meer en grote Magic events. Tevens zullen wij een Star Wars X-Wing regional gaan hosten.

Los van de events staan er weer een hoop nieuwe titels en producten op de planken, wat dachten jullie van comics?….kortom, nog meer reden om eens langs te komen voor een spelletje, of een hapje en drankje in onze Tavern.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.