Fijne feestdagen!

Tirza, Leliane en Sander van Dice  and Legends wensen iedereen fijne feestdagen.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Fijne feestdagen!

Nieuwe titels

Sinterklaas is alweer het land uit. Wij maken ons vast op voor de kerstdagen. Natuurlijk weer met een hoop nieuwe en oude vertrouwde spelletjes.
Nieuwe titels zijn bv:

Valerian, the alpha missions
Fallout the boardgame,
Legacy of Dragonholt.
De Demons van Runewars, “Uthuk Y’llan”

    

Daarnaast hebben wij weer een nieuwe aanvulling comics en manga binnen. Tevens een hoop mooie artboeken van Star Wars, Zelda, Overwatch etc.

Natuurlijk is er ook weer genoeg te doen bij ons de komende weken.
Miniature painten, Lord of the Rings, Age of Sigmar, Warhammer 40K, Magic, boardgame night en last but not least onze gezellige Geek Pubquiz.

Kom dus gerust langs!!

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe titels

Dice and Legends is een spellenwinkel in Amersfoort met een groot assortiment aan bordspellen, kaartspellen en miniatuurspellen.

Naast een grote collectie aan familie spellen vind je bij ons ook een breed assortiment aan Wargames (waaronder Games Workshop, Mantic, Frostgrave, Dead man’s Hand etc.)

Tevens hebben wij twee verdiepingen aan speelruimte waar wij standaard Dungeons and Dragons, Magic (FNM) , X-wing en Warhammer events organiseren.

Dice and Legends heeft zelfs ook nog een Gamecafe/ Restaurant waar je altijd welkom bent. Wij hebben een uitgebreide lunch en diner kaart. Ook kun je genieten van een biertje van de tap of een van onze speciaal biertjes. Natuurlijk kun je ook hier een spelletje spelen. Iedere vrijdag en zaterdag hebben wij bordspellenavond en 1 keer per maand onze befaamde Geek pubquiz.

Je vindt ons in vrijwel hartje Amersfoort. Met buslijn 6 (halte kamp/ de stier) of met de auto (parkeergarage beestenmarkt)

 

Geplaatst op door D&L | Reacties uitgeschakeld voor Home is where you play…..

9,99% korting op alle 999 spellen!

Het is December, de maand van cadeautjes en natuurlijk ook spellen spelen. Voor beide ben je bij ons aan het goede adres.

De hele maand December geven wij 9,99% korting op alle 999 spellen!.

Natuurlijk hebben wij nog veel meer spellen in ons assortiment. Kom gerust langs.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor 9,99% korting op alle 999 spellen!

Kadootjes

Half november, dat betekent dat wij klaar zijn voor Pepernoten, speculaas, marsepein en natuurlijk kadootjes! Er zijn een hoop nieuwe spelletjes, miniaturen, boeken en nog meer binnen. Sommige ervan passen precies in een schoen….da’s mooi.

De komende weken komen er nog veel meer leuke titels en producten bij, leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Daarnaast is er natuurlijk weer genoeg te doen de komende weken. Hier een kleine opsomming:

Iedere donderdag avond Dungeons and Dragons night en Casual Magic.

Vrijdagavond bordspellen en natuurlijk Friday Night Magic.

Maandelijks onze, nu al fameuze, Geek pubquiz in the Tavern.

Iedere twee weken spelen wij Bloodbowl in the Tavern…

Los van deze activiteiten is er natuurlijk nog veel meer te doen……en staan onze gametafels ter beschikking.

Tot snel…en nu alvast een vroege Fijne Feestdagen!

 

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Kadootjes

November.

Het is bijna November! het einde van het jaar nadert. Wij zijn alvast met het plannen van 2018.

Afgelopen week was SPIEL in Essen, de grootste spellenbeurs van de wereld? Er was een hele boel leuks te zien waar wij niet op kunnen wachten. Star Wars Legion was een grote publiekstrekker. Mooie modellen uit het Star Wars universum wat speelt als Warhammer 40K… wat willen wij nog meer?

Verder een hoop leuke familie bord en kaart spellen voor jong en oud. Ik denk dat er plankruimte bij moet komen voor al dat moois. Zowieso beginnen wij al plannen te maken hoe en wat wij verder kunnen uitbreiden. Verwacht in ieder geval op korte termijn een aantal uitbreidingen in het assortiment en bijbehorende events…..hierover binnenkort meer.

Er komen in ieder geval een aantal leuke events op de kalender. Inmiddels zijn wij ook Advanced store geworden voor Wizards of the Coast, dat betekent nog meer en grote Magic events. Tevens zullen wij een Star Wars X-Wing regional gaan hosten.

Los van de events staan er weer een hoop nieuwe titels en producten op de planken, wat dachten jullie van comics?….kortom, nog meer reden om eens langs te komen voor een spelletje, of een hapje en drankje in onze Tavern.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor November.

Nieuw binnen.

Onze collectie Mede is weer flink aangevuld. de planken staan weer vol met diverse smaken als Feeengold, Drachenglut,  Koboldfeuer en nog meer.

Ook nieuw in ons assortiment is een leuke collectie met Leren notebooks, diverse soorten met Stenen, potloden, diverse slotjes. Leuk om alvast je goede voornemens te noteren. 

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuw binnen.

Halloween

Halloween staat voor de deur en dat betekend griezelen, spookverhalen en stiekum toch ook wel snoepen en lekker eten.

Laten wij bij Dice and Legends nou in beide te kunnen voorzien.

31 Oktober, Samhain/ Halloween kun je in onze Tavern aanschuiven bij een, geheel in stijl, drie gangen diner. Voor €25,- pp (ex drankjes), krijg je de meest gruwelijke lekkernijen voorgeschoteld. * (vooraf opgeven via info@diceandlegends.nl, of in de shop/ Tavern).

Natuurlijk hoort gezellig samen een spel spelen ook in stijl te gaan. Onze favoriete spellen voor deze periode zijn:

  • Mysterium. Probeer als mediums contact te krijgen met de geest en te achterhalen hoe hij/ zij vermoord is, door wie en natuurlijk waar? Een van onze favorieten. Een mix van Cluedo en Dixit.

  • Betrayal at House on the Hill, een leuk spel waarin je als groep een oud huis betreed op zoek naar aanwijzingen die vreemde verschijnselen kunnen verklaren. Je werkt samen totdat je er achter komt dat een van je groepsleden er een eigen agenda op na houd. Binnenkort komt een Dungeons and Dragon variant, Bertrayal in Baldurs Gate.

  • Mansions of Madness, neem het op tegen de “ouden”, Cultists en verschillende monsters uit andere werelden. Ontravel mysteries, los puzzels op maar doe dit wel snel voordat iedereen zijn verstand verliest en krankzinnig word.

Dit is maar en topje van de berg aan leuke thematische spellen. Kom gerust langs voor meer spellen en ideeen. Neem dan ook meteen een flesje mede mee om wat moed in te drinken.

 

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Halloween

Nieuws

Er is weer een hoop nieuws in de winkel. Naast dat we afgelopen week een hoop nieuwe spellen hebben toegevoegd aan ons assortiment hebben wij onlangs ook een kleine verandering in het interieur aangebracht.

De komende weken zullen er nog meer dingen bijkomen, wat dat is moet je zelf maar ontdekken. Natuurlijk houden we jullie ook via de site op de hoogte.

Onze agenda op de website werkte niet naar behoren en ook deze heeft een make-over gehad, kijk dan ook meteen naar de komende events. De agenda staat al behoorlijk vol de komende weken.

Als laatste kan het niemand ontgaan zijn dat het alweer bijna Halloween is. Wij laten dat natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.  Het weekend voor Halloween zullen wij diverse horror-themed spellen de revue laten passeren. Daarnaast kun je je nog inschrijven voor ons speciale horror/ Halloween Diner in de Tavern. Een speciale avond met een speciaal 3-gangen menu (€25,- pp, excl drankjes). Hiervoor kun je je opgeven in de winkel, Tavern of via info@diceandlegends.nl.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws

Geek Pubquiz

Komende zaterdag is weer onze Geek pub quiz, vanwege het aantal aanmeldingen is het aan te raden vooraf aan te geven dat je erbij bent en met hoeveel personen/ teamgrootte. Het kan anders zijn dat we vol zitten en helaas geen plaats meer hebben.

Opgave kan in de winkel, Tavern of per mail via info@diceandlegends.nl

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Geek Pubquiz